G-2SCPY54LB2
top of page
Paihola(kesä)-47-min.jpg

Maisemasauna

Meillä on ilo tarjota sinulle mahdollisuus rentoutua ja nauttia luonnon kauneudesta maisemasaunassamme. Saunamme on varattavissa joka päivä aamusta iltaan, klo 8.00-22.00, joten voit valita itsellesi sopivimman ajan ja tulla rentoutumaan silloin kun sinulle parhaiten sopii.

Nimetön malli (1).png

Tervetuloa rentoutumaan ja rauhoittumaan, luonnonläheiseen Paiholanniemen maisemasaunaan, jossa on talvella mahdollisuus myös pulahtaa avantoon. Paiholan maisemasauna sijaitsee 20km päässä Joensuun keskustasta. Haluamme tarjota kaikille mukavan maisemasaunakokemuksen entisessä sairaalan pumppaamossa. Varauksen tehtyäsi, hoidamme oven aukaisun ja saunan lämmityksen. Sauna soveltuu parhaiten 6-8 hlö:n ryhmille. Varattavissa joka päivä 8.00-22.00. Sinulle jää huolehdittavaksi tila siistiksi seuraaville käyttäjille.  Varaa kätevästi alla olevasta linkistä ja pääset saunomaan.

Hinta:

1 tunti =      50 €

2 tuntia =   75 €

3 tuntia =   100 €

Rakennuksessa on:

Yhteinen pukuhuone

1 Wc

Saunatila

1 Suihku

Sauna: Image

Lahjakortti

Onko mielessäsi jokin lahja joka olisi mukava antaa? Voit ostaa meiltä nykyisin lahjakortin maisemasaunaan. Kerro vain viestillä meille sopiva tuntimäärä ja laskutustiedot niin lähetämme sinulle sähköisesti laskun ja lahjakortin. 

Tutustu

Tutustu Paiholan alueen ja saunan palveluihin verkossa. Saunalla on käytössä myös grilli.

Varaa

Varaa vuoro sopivalle ajankohdalle. Jos käytössäsi on alennuskoodi, voit syöttää sen kohtaan "Etukoodi".

Maksa

Syötä henkilökohtaiset tietosi ja varmista että sähköpostiosoite menee oikein, jonne saat  varausvahvistuksen. 

Nauti

Huolehdimme saunan lämmittämisen ja ovien avaamisen valmiiksi, joten menet vain paikanpäälle ja nautit!

bottom of page