G-2SCPY54LB2
top of page
Paihola(kesä)-67-min.jpg
Caravan-matkaparkki

20-paikkainen alue sijaitsee kauniilla paikalla Pielisjoen rannalla. Matkaparkki leirintäalueen palveluilla.

BestPark Paihola sijaitsee luonnon helmassa Pielisjoen rannalla Kontiolahden kunnassa. Paihola sijaitsee noin 20 kilometria Joensuun keskustasta ja 60 kilometriä Kolilta. Entinen sairaala-alue kätkee sisäänsä kiehtovan mielisairaala historian. Nykyisin Paihola tunnetaankin näyttävänä virskistysalueena.

BestPark Paiholassa käytössäsi on BestPoint-huoltomoduuli, jolla hoidat kätevästi kemssan ja harmaanveden tyhjennyksen sekä raikkaanveden täytön. Parkin asiakkaiden käytössä ovat myös alueelta löytyvät huoltotilat WC:llä ja suihkuilla.

Paiholan alueelta löytyy aktiviteetteja ja nähtävää jokaiselle. Alueella kiemurtelee näyttävä 18-väyläinen frisbeegolf rata, joka kulkee osittain puistossa ja osin metsässä. Paiholan metsistä löytyy myös jopa kolme eri pituista luontopolkua, jotka soveltuvat kaiken ikäisille ja kuntoisille. Luontopolun varrella sijaitsee myös suuri nuotiopaikka, jonne mahdut myös isommalla porukalla. Kesäisin asiakkaita palvelee Kesäkahvila Kakkulaituri, joka on täysin uudistettu kesälle 2022. Lue aktiviteetit sivulta, mitä kaikkea voit tehdä kauniissa Pohjois-Karjalassa. Alueella on erikseen varattavissa myös maisemasauna. Saunanvaraus ohjeet löytyvät alta:

Parkin varanneille saunavuoro  Paiholan maisemasaunassa 15€/h

koodilla BESTPARK

Tervetuloa!

bestpark-logo-pysty-rgb.jpg
bottom of page