G-2SCPY54LB2
top of page
Paintball Players

Paintball 

Oletko valmis adrenaliiniseen ja jännittävään elämykseen? Siinä tapauksessa tervetuloa Paiholan paintball peliin, missä seikkailu ja hauskanpito yhdistyvät täydellisesti! Olitpa sitten paintballin konkari tai ensikertalainen, tarjoamme sinulle unohtumattoman kokemuksen täynnä tiimityöskentelyä, taktiikkaa ja hauskanpitoa.

Mitä Paintball on?

Paintballia eli värikuulapeliä on Joensuun Paintballilla pelattu jo vuodesta 2008. Peli on suosittu esimerkiksi polttari- ja työporukoiden kesken sekä se sopii täydellisesti niille, jotka haluavat jännittävää ja haastavaa aktiviteettia, sillä pelistä ei vauhti lopu kesken! Pelissä on yleensä kaksi joukkuetta, jotka pelaavat voitosta vastakkain ja yrittävät syrjäyttää toisen joukkueen osumalla mahdollisimman moneen vastapuolen henkilöön. Pelistä on olemassa erilaisia variaatioita, ja peli toteutetaan halutessa tietysti oman mielen mukaiseksi.

Entinen Joensuun Paintball on nykyisin Paiholassa. Samat kalustot ja rekvisiitat löytyy nykyisin Paiholan virkistysalueen lähettyviltä.  Ota siis rohkeasti yhteyttä alla oleviin yhteystietoihin.

Kuvia kentästä

Taustakuva lehdillä-01.png

Soita 

045 154 1500

Sähköposti

bottom of page